Burdushi “befason“ me këtë deklaratë për Albin Kurtin, po edhe ai ka qenë te unë


Burdushi ka bërë një deklaratë interesante ku ka treguar se para një dite ishte për vizitë lideri i Vetëvendosjes. Albin Kurti, sipas ti ai kishte kërkuar një ndihmë për te marr drejtimin e qeveris se Kosovës dhe per te ndalur largimin e te rinjve nga Kosova.“Ke te unë mire këna kalua, shumë i zoti ai far djali ishalla bahet Kryeministër.

Burdushi ka bërë një deklaratë interesante ku ka treguar se para një dite ishte për vizitë lideri i Vetëvendosjes. Albin Kurti, sipas ti ai kishte kërkuar një ndihmë për te marr drejtimin e qeveris se Kosovës dhe per te ndalur largimin e te rinjve nga Kosova.“Ke te unë mire këna kalua, shumë i zoti ai far djali ishalla bahet Kryeministër.