Blogerja shqiptare habit dynjanë: Tradhëtoni burrat dhe gratë, s’ka ndonjë gjë


Ditën e sotme, në emisionin “Historia ime” ishte e ftuar Zhaklina Lekatari për të diskutuar mbi martesën si institucion, si zgjedhje dhe si koncept duke u ndalur edhe në faza të ndryshme të evolimit të saj.shtype,reklamen dhe shiko videon

Ditën e sotme, në emisionin “Historia ime” ishte e ftuar Zhaklina Lekatari për të diskutuar mbi martesën si institucion, si zgjedhje dhe si koncept duke u ndalur edhe në faza të ndryshme të evolimit të saj.shtype,reklamen dhe shiko videon