Blero nuk po arrin të ‘Rahatohet’, Afronës i publikohen videot në shtrat me ish-komandantin e UÇK-së


Afrona larg Bleros, ja me kë argëtohet n’sht rat, puthet e ledhatohet. Afrona Dika dhe Blero edhe pse të martuar shkaku i angazhimeve në karrierë janë detyruar që të qëndrojnë larg njëri tjetrit, shkruan Kosovarja! Por, kjo situatë ka zgjatur shumë për çiftin e njohur pasi që tani për shkak të vir usit nuk mund as të takohën dhe të çmallen. Lajmi tjeter Kryeministre e Serbisë duket se ka harruar për homoseksualitetin e saj. Takimet e shpeshta me Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, karizmi i tij dhe konstruktiviteti kanë bërë që t’i bëjë për vete zyrtarët