Blerim Devolli: ‘Ko sova shkon drejt B E-së, vetëm me Kadri Ves elin dhe PDK-në në pus htet.


Biznisemi i njohur, Blerim Devolli gjatë intervistes së mbëmshme në T7 ka folur mbi ngjarjet e fundit politike në Kosovë. Devolli mendon se vetëm Hashim Thaci e Kadri Veseli munden me dergu Kosovën në Bashkim Europian.Biznisemi i njohur, Blerim Devolli gjatë intervistes së mbëmshme në T7 ka folur mbi ngjarjet e fundit politike në Kosovë. Devolli mendon se vetëm Hashim Thaci e Kadri Veseli munden me dergu Kosovën në Bashkim Europian

Nëse doni me shku në Europë, në pushtet duhet me ardh PDK-ja, kta tjert ngajn mas interesave personale. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Biznisemi i njohur, Blerim Devolli gjatë intervistes së mbëmshme në T7 ka folur mbi ngjarjet e fundit politike në Kosovë. Devolli mendon se vetëm Hashim Thaci e Kadri Veseli munden me dergu Kosovën në Bashkim Europian