Bleona Qerreti Nuk Përmbahet Fare I Thotë Të Gjitha: Këtë Politikan Unë E Dua, Jam E Dashuar Me Të Ai Është Shumë….


Këngëtarja Bleona Qerreti ka treguar në një intervistë për ABC arsyen se përse mbështeti Presidentin Donald Trump.Bleona Qerreti në zi, humb njeriun shumë të afërt të familjes – GossipBleona gjithashtu zbuloi edhe se ka një afeksion të veçantë për diplomatin amerikan Richard Grenell. Këngëtarja u shpreh se është zyrtarisht në dashuri me Grenell dhe se ai është një “rockstar”.

“E dua, jam zyrtarisht në dashuri me të. Është një rockstar, është një fat i gjithë shqiptarëve. Jam vajzë me fat që e kam takuar. E adhuroj.”Po ashtu, duke folur për presidencialet, Bleona tha se e ka ditur gjithmonë që këto zgjedhje i fiton Donald Trump.Hap videon dhe shikoni fotot me poshte.