Binjaket kërkojnë fëmijë nga i njëjti burrë


Pasi ndanë të njëjtin të dashur me njëra-tjetrën për 5 vite, binjaket britanike Anna dhe Lucy DeCinque kanë një dëshirë të çuditshme.Ato kërkojnë të mbeten shtatzëna nga i njëjti burrë dhe në të njëjtën kohë.ByBinjaket më të ngjashme në botë nga Perthi i Britanisë, më parë kanë theksuar se dëshironin të martoheshin me të dashurin e tyre të përbashkët.

Pasi ndanë të njëjtin të dashur me njëra-tjetrën për 5 vite, binjaket britanike Anna dhe Lucy DeCinque kanë një dëshirë të çuditshme.Ato kërkojnë të mbeten shtatzëna nga i njëjti burrë dhe në të njëjtën kohë.ByBinjaket më të ngjashme në botë nga Perthi i Britanisë, më parë kanë theksuar se dëshironin të martoheshin me të dashurin e tyre të përbashkët.