Bill Clinton: Kosova është KRENARIA ime dhe shtëpia ime, ‘Zoti bekoftë Shqipëtarët’


Bill Clinton: Kosova është KRENARIA ime dhe shtëpia ime, ‘Zoti bekoftë Shqipëtarët’Ish-presidenti amerikan Bill Clinton në 20 vjetorin e hyrjes së NATOS-s në Kosovë ka ngr itur të gjithë të pranishmit në këmbë. Ai tha se Kosova është krenaria e tij dhe se e do shumë këtë vend.

Në fjalën e tij Clinton kishte thënë se ‘është i lumtur që bashkë me Albright, Clarkun dhe të tjerët e ndalën spastrimin etnik në Kosovë’.“Një rrë fim i shkurtër për të kaluarën.