Betohet Hashim Thaçi: ‘O rinina Kosovare, kam me punu dit e nat për juve dhe do ta keni jetën “Film”‘


Thaçi përmes një postimi në Facebook, u shpreh se Kosova është e bekuar me të rinjtë të cilët janë të përkushtuar ndaj shtetit.“Kosova është e bekuar me të rínjtë e saj të përkushtuar ndaj shtetit, punës dhe kultivimit të vlerave në funksíon të zhvíllimit të vendit. Në çdo periudhë hístoríke, rinia ishte promotore e ndryshimeve pozítive. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Thaçi përmes një postimi në Facebook, u shpreh se Kosova është e bekuar me të rinjtë të cilët janë të përkushtuar ndaj shtetit.“Kosova është e bekuar me të rínjtë e saj të përkushtuar ndaj shtetit, punës dhe kultivimit të vlerave në funksíon të zhvíllimit të vendit. Në çdo periudhë hístoríke, rinia ishte promotore e ndryshimeve pozítive. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive