Beri dasma gjithe veren! Infektohet me kornavirs kengetari i madh shqiptar


Shkelzen Jetishi ka rezultuar poz itiv me Co v id-1 9. Këngëtari i mirënjohur, Shkelzen Jetishi e ka konfirmuar se ka rezultuar pozitiv me kornavirs.I njëjti ka treguar se është në gjendje të mirë shëndetësore dhe se është në vevtizvolim.“Jam në gjendje të mirë shëndet ësore, por vetë erërat nuk po i ndjejë. Momentalisht ndodhem në vet-izolim”, tha Jetishi për Blic.

Shkelzen Jetishi ka rezultuar poz itiv me Co v id-1 9. Këngëtari i mirënjohur, Shkelzen Jetishi e ka konfirmuar se ka rezultuar pozitiv me kornavirs.I njëjti ka treguar se është në gjendje të mirë shëndetësore dhe se është në vevtizvolim.“Jam në gjendje të mirë shëndet ësore, por vetë erërat nuk po i ndjejë. Momentalisht ndodhem në vet-izolim”, tha Jetishi për Blic.