Berat Buzhala dhe ‘miku i tij’ shumë keq dhe në mënyrë të pakuptimt tallen me Hoxhë Elvis Naçin


Berat Buzhala dhe ‘miku i tij’ tallen keq me Hoxhë Elvis Naçin në mënyrë të pakuptimt! Ne nje trasmetim te nje emisioni dje ne Televizionin T7, Berat Buzhala dhe ‘miku’ i tij ne fjale, tallen me videon e Hoxhë Elvis Nacit! Më gjerësisht mund.Kurse kjo ishte video e Hoxhes Elvis Naci qe keta te dy e moren ne fjale, ku Hoxha e shpjegoi ne nje menyre fenomenale.

Berat Buzhala dhe ‘miku i tij’ tallen keq me Hoxhë Elvis Naçin në mënyrë të pakuptimt! Ne nje trasmetim te nje emisioni dje ne Televizionin T7, Berat Buzhala dhe ‘miku’ i tij ne fjale, tallen me videon e Hoxhë Elvis Nacit! Më gjerësisht mund.Kurse kjo ishte video e Hoxhes Elvis Naci qe keta te dy e moren ne fjale, ku Hoxha e shpjegoi ne nje menyre fenomenale.