Bekim për shëndetin, të parët tanë e përdornin gjithmonë/ Uji i arrave shëron s ëmundjen më të përhapur të viteve të fundit, shumë shqiptarë janë të pr ekur, ja si përgatitet


Arrat janë shumë të pasura me ac idet yndyrore omega-3 të cilat mbrojnë shëndetin e z emrës dhe trurit. Ato ulin rrez. ikun e sëm. undjeve të trurit, skl erozës dhe Alzheimerit.Arrat janë shumë të pasura me ac idet yndyrore omega-3 të cilat mbrojnë shëndetin e z emrës dhe trurit. Ato ulin rrez. ikun e sëm. undjeve të trurit, skl erozës dhe Alzheimerit.

Arrat janë të vetmet që përmbajnë sasi domethënëse të omega-3 me bazë bimore, dhe ac idit alfa l inolenik, për të cilat trupi ka kaq shumë nevojë.Përveç aci deve yndyrore, arrat janë shumë të pasura me v itamina, minerale dhe fibër. Sipas të dhënave rekomandohet ngrënia e një grushti me arra rregullisht, jo vetëm për shëndetin e z emrës dhe të trurit por edhe për rënien nga pesha.