Bekim Jashari:Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut të faktorizuar nga rezultati i zgjedhjeve të djeshme parlamentare


Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut të faktorizuar nga rezultati i zgjedhjeve të djeshme parlamentareNjë rezultati i mirë i arritur nga partitë shqiptare në zgjedhjet e djeshme në vendin e tyre autokton, i cili duhet të kurorzohet me bashkimin e deputetëve shqiptar në kuvend, për t’i mbrojtur interesat e shqiptarëve dhe për të shtyer përpara aspiratat faktorizuese, zhvillimore e integruese.

Për këtë rezultat dhe proces zgjedhor e uroj gjithë spektrin politik shqiptar në Maqedoninë e Veriut.Uroj që sa më shpejtë të konstituohet qeveria e re me shqiptarët në udhëheqje shtetërore për të dhënë shembull të qeverisjes së mirë e transparente.