Bekim Jashari ‘shuplakë’ biznesmenëve dhe politikanëve që vjedhën Miliona gjatë pandemisë


Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari ka deklaruar se bizneset e vogla janë dëmtuar më së shumti në këtë periudhë të pandemisë. Sipas tij, bizneset që përfituan më së shumti janë padyshim marketet/qendra tregtare.

“Për marketet e mdhaja vetëm i është shtuar puna. Nëse unë kam ngrënë vetëm mëngjesin ose darkën në shtëpi, njërën nga dy kohërat i hamë dyjat tani. Është shtuar konsumimi nëpër shtëpi” Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive