Bekim Jashari e Ramiz Lladrovci përkrahin Ali Ahmetin për Kryeministrin e parë shqiptar


Kryetarët e komunave emblematike të Kosovës, të Skenderajt dhe Drenasit, z. Bekim Jashari dhe z. Ramiz Lladrovci, kanë një mesazh për shqiptarët për qytetarët për votuesit e 15 Korrikut ta realizojnë ëndrrën për Kryeministrin e parë shqiptar.Z. Bekim Jasahri dhe z. Ramiz Lladrovci, në rrjetin social kanë theksuar se jeta dhe vepra e Ali Ahmetit “është e lidhur ngushtë me lirinë me Kosovën dhe Luginën e Preshevës andaj vazhdoni ta bëni historinë për shqiptarët në Maqedoninë e Veriut”.

Ja postimi i plotë në fb:Vëlla Ali,Ne besojmë në vizionin Tuaj për Kryeministrin e parë shqiptar.Të bashkuar pa dallim për këtë vizion, do të arrihet barazia, sepse shqiptarët e meritojnë atë.Jeta dhe vepra juaj është e lidhur ngushtë me lirinë, me Kosovën dhe Luginën e Preshevës, andaj vazhdoni ta bëni historinë për shqiptarët në Maqedoninë e Veriut.Shqiptar, qytetarë, votues të 15 Korrikut,Realizo ëndrrën, beso në vizionin për Kryeministrin e parë shqiptar, të bashkuar!