Bëhuni gati, të enjtën borë kurse e shtunja dita më e ftohtë e javës


Nga dita e enjte e javës që po vjen do të ketë borë në vendin tonë. Mot pa reshje dhe relativisht i ngrohtë do të jetë vetëm edhe sot. Nga e shtunja parashihet të ketë borë. Kjo deri në ditën e fundit të javës që vjen.Edhe e hëna, e martja dhe e mërkurja do të jenë njëjtë. / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Nga dita e enjte e javës që po vjen do të ketë borë në vendin tonë. Mot pa reshje dhe relativisht i ngrohtë do të jetë vetëm edhe sot. Nga e shtunja parashihet të ketë borë. Kjo deri në ditën e fundit të javës që vjen.Edhe e hëna, e martja dhe e mërkurja do të jenë njëjtë. / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive