Bëhuni gati për dimrin e vërtetë, ja kur do të mbulohet Ballkani nga bora


Sapo jemi pajtuar me këtë dimër dhe mungesën e borës, që shumë pak e kemi parë, por parashikimet e Accuweather po vijnë për pranverë.

Gjatë muajit mars priten reshje të mëdha dëbore, të cilat mund të prishin udhëtimet në të gjithë rajonin e Ballkanit.Një nga shërbimet më të famshme meteorologjike të AccuWeather ka lëshuar një parashikim për dimrin në Europë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive