Befason Thaqi – Un edhe nese arres tohem mbetem krenar rinis jau bera rrogat ka 700 euro dhe krijova vende te punes


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se të rinjtë po ikin nga Kosova vetëm për qejf të tyre sepse përndryshe rroga mesatare në Kosovë mbetet rreth ’.’Ai shtoi se të rinjve po i pëlqejnë vendet e huaja për nga natyra.Pasi që edhe në Kosovë standardi i rrogave është i lartë, dhe nëse mundohesh mund të gjesh edhe punë’.“Të rinjtë po shkojn nga këtu sepse po kanë qejf të jetojnë në vende si Gjermania dhe Zvicra, sepse përndryshe në Kosovë rroga mesatare është 600 euro,

‘Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se të rinjtë po ikin nga Kosova vetëm për qejf të tyre sepse përndryshe rroga mesatare në Kosovë mbetet rreth ’.’Ai shtoi se të rinjve po i pëlqejnë vendet e huaja për nga natyra.Pasi që edhe në Kosovë standardi i rrogave është i lartë, dhe nëse mundohesh mund të gjesh edhe punë’.“Të rinjtë po shkojn nga këtu sepse po kanë qejf të jetojnë në vende si Gjermania dhe Zvicra, sepse përndryshe në Kosovë rroga mesatare është 600 euro,