Befason Thaçi: ‘Sa tjem gjall une Albini asnjehere nuk do te vendos per Kosoven sdo ta lejoj me nda veriun


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin dhe e duan atë, shkruan sot .net

“Mua më dojnë krejt politikanët e hujë liderët botëror dhe europian, poashtu punoj nga 14 orë në ditë për të mirën e banorëve të këtij populli, jam një hero kombëtar,” tha Thaçi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin dhe e duan atë, shkruan sot .net “Mua më dojnë krejt politikanët e hujë liderët botëror dhe europian, poashtu punoj nga 14 orë në ditë për të mirën e banorëve të këtij populli, jam një hero kombëtar,” tha Thaçi