Befason avokati shqiptar, Ky është muaji kur nuk do të egzistojë më Koronavirusi


Befason avokati shqiptar, Ky është muaji kur nuk do të egzistoj më KoronavirusiAvokati Zaci Islami ka hedhur ákuza të fòrta për sèmundjen e korònavirusit duke thënë se është një teori konspirative e nxitur nga iluminati dhe masonët që kanë qëllim të marrin në dorë pushtetin. Në një intervistë për Fax News tha se po ndodh një skándal në vend ku njerëzve i ofrojnë para për tu deklaruar si víktíma me koronavírus.

“Nëse do vdès një ditë, nuk do të thotë se do vdès nga korònavirusi. Më vjen mesazhi në telefon dhe më thotë vëllait tim i vdíq e vjehrra, i kërkuan spítali QSUT 1 milionë e gjysmë lekë që ta deklaronin me Còvid. Mori 1 milionë e gjysmë lekë, u deklarua me Còvid.

Nuk është Còvid, është terròr që po përhapet. Është e qëllimshme për ti dorëzuar pùshtetin iluminatin dhe masonët me teori konspiracioni. Ata e nisën me marrjen e mjekësisë, drejtësisë derisa na sollën martesat burrë me burrë”, tha Islami.Ai shtoi se nuk ka për të blerë asnjëherë maska që të mbrohet ndërsa zbulon sekretin se vírusi do të marrë fund në nëntor. Këtë e lidh me zgjedhjet në Amerikë, pa dhënë detaje të tjera.

“Si mbylli dasmat e fejesat për korònavirusin? Është diktáturë e vendosur nga iluminati dhe Rama që do ta gjejë vendin deri në nëntor. Nuk e them përse deri në Nëntor se është sekret shoqëror që e dinë të gjithë. Nuk dua ti bëj qejfin Piperos. Kemi zgjedhje në Amerikë.Përvec nesh që lùftojmë kundër kësaj diktatùre, kemi një Zot që nuk do ti lërë të bëjnë cfarë duan ata (Kina dhe Iluminati)”, tha Islami.(