Befason Albin Kurti: Hashim Thaçi është fajtor për v’rasjen e Enver Zymberit


Befason Albin Kurti: Hashim Thaçi është fajtor për v’rasjen e Enver Zymberit.Ish kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka përkujtuar her oin Enver Zymberin në 9 vjetorin e vra sjes së tij gjatë një aksíoni të polícisë në Veri të Mitrovicës.Kurti shkruan se Zymberi është shembulli më domethënës i policëve të Kosovës.

Mirëpo Kurti thotë se Thaçi, atëherë kryeministër i Kosovës, dha ur dhër për ndërprerjen e aksíonit atje, ku shprehet se përkundrazi, më pas pushtetarët asokohe vendosën të negocíojnë dhe të integrojnë në institucione pikërisht strukturat përgjegjëse për vra sjen e Enver Zymberit.