Bashkëshortja e Medës me minifund, i ka befasuar të gjithë! (Pamje eksluzive)


Bashkëshortja e Medës me miniifund, i ka befasuar të gjithë!Lulja është ndër emrat më të shpeshtë në mediat rozë,hape-ree.klamimin, dhe shfaqen-fotot.SHOW BIZAjo që nga dita kur ka kurorëzuar dashurinë me këngëtarin e njohur Medën, edhe pse nuk njihet për profesionalizëm, nuk mungon në faqen rozë.Me postimet e shumta në rrjete sociale, Lulja komentohet gjithmonë për paraqitjet fizike, duke shkëlqyer gjithmonë.Hape marketingun me p0shte dhe pas pak sekondave hapet vide

Bashkëshortja e Medës me miniifund, i ka befasuar të gjithë!Lulja është ndër emrat më të shpeshtë në mediat rozë,hape-ree.klamimin, dhe shfaqen-fotot.SHOW BIZAjo që nga dita kur ka kurorëzuar dashurinë me këngëtarin e njohur Medën, edhe pse nuk njihet për profesionalizëm, nuk mungon në faqen rozë.Me postimet e shumta në rrjete sociale, Lulja komentohet gjithmonë për paraqitjet fizike, duke shkëlqyer gjithmonë.Hape marketingun me p0shte dhe pas pak sekondave hapet vide