Banorët e Prishtinës duhet t’i mbajnë dritaret e mbyllura, prej sot e deri të premten


Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar qytetarët se prej kësaj të hëne, ka filluar dezinsektimi ajror i kryeqytetit.Kjo do të filloj me qendrën e qytetit, prej orës 19 e 30“Sonte, në ora 19:30, fillon faza e pestë e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës.

Monitorimi i këtij procesi nga ana e Komunës së Prishtinës do të jetë i vazhdueshëm, dhe në bashkëpunim me qytetarët do ta japim maksimumin për një dezinsektim sa më efektiv.Ju falemnderit paraprakisht!Distanca.Maska.Duart”, ka shkruar Ahmeti.Më poshtë janë oraret e dezinsektimit ajror për lagjet e Prishtinës.