Avdullah Hoti: “Unë jam Skenderbeu i Kosovës në kohën moderne.”


Kryeministri i Kosoves, Avdullah Hoti gjate intervistes se djeshme ka thënë se Qeveria e tij po bën një punë të mrekullueshme në Kosovë. Madje Hoti u shpreh se Qeveria Hoti është më e mira, Hoti tha se unë jam skenderbeu i kohes modererne në Kosovë… happeni happsiren e më p00shtme dhe ndiqnii pamjeet e intervistes se kryeministrit.

Kryeministri i Kosoves, Avdullah Hoti gjate intervistes se djeshme ka thënë se Qeveria e tij po bën një punë të mrekullueshme në Kosovë. Madje Hoti u shpreh se Qeveria Hoti është më e mira, Hoti tha se unë jam skenderbeu i kohes modererne në Kosovë… happeni happsiren e më p00shtme dhe ndiqnii pamjeet e intervistes se kryeministrit.