Avdullah Hoti: ‘Kosova nga e hëna në gjendje të jashtëzakonshme, ndryshe spo mundemi mei ndal dasmat’


Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka deklaruar se opsioni për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme mbetet akoma i hapur, ndërsa shton se një vendim i tillë nuk është marrë deri tani nga Qeveria që ai udhëheq për shkak se kjo nuk është zgjidhja e duhur për të luftuar pandeminë.Sipas tij, është për keqardhje që qytetarët nuk po i zbatojnë rekomandimet e institucioneve shëndetësore dhe në kohë pandemie po organizojnë ahengje familjare. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka deklaruar se opsioni për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme mbetet akoma i hapur, ndërsa shton se një vendim i tillë nuk është marrë deri tani nga Qeveria që ai udhëheq për shkak se kjo nuk është zgjidhja e duhur për të luftuar pandeminë.Sipas tij, është për keqardhje që qytetarët nuk po i zbatojnë rekomandimet e institucioneve shëndetësore dhe në kohë pandemie po organizojnë ahengje familjare. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive