Avdullah Hoti çartet: ‘Po e them të vërtetën, se me dasht ja jap Kosovën e nuk kam frík nga askush’


Avdullah Hoti çartet: ‘Po e them të vërtetën, se me dasht ja jap Kosovën e nuk kam frík nga askush’Kryeministri, Avdullah Hoti, ka theksuar edhe njëherë para deputetëve se ajo se çfarë ka thënë për dialogun është vetëm e vërteta dhe s’ka asgjë tjetër përtej kësaj. Nëse do ishte ashtu si thuani ju unë nuk do të frígohesha nga ju edhe me pas falë Kosovën.Hoti theksoi se Kosova ka hyrë në këtë proces për njohje dhe nuk ka asgjë tjetër, duke bërë thirrje të mos shkohet në konspiracione.

Avdullah Hoti çartet: ‘Po e them të vërtetën, se me dasht ja jap Kosovën e nuk kam frík nga askush’Kryeministri, Avdullah Hoti, ka theksuar edhe njëherë para deputetëve se ajo se çfarë ka thënë për dialogun është vetëm e vërteta dhe s’ka asgjë tjetër përtej kësaj. Nëse do ishte ashtu si thuani ju unë nuk do të frígohesha nga ju edhe me pas falë Kosovën.Hoti theksoi se Kosova ka hyrë në këtë proces për njohje dhe nuk ka asgjë tjetër, duke bërë thirrje të mos shkohet në konspiracione.