Avdulla Hoti vjen me lajm fantastik për bashkatdhetarët


Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti ju uron mirëseardhje bashkatdhetarëve të cilët marrin rrugë për Kosovë, duke i njoftuar ata se është arritur marrëveshja për Kartonin e Gjelbër, që liron nga pagesa bashkëatdhetarët

Hoti përmes një postimi në llogarinë e tij në fb ka njoftuar se qeveria e Kosovës do të marr përsipër mbulimin e plotë të shpenzimeve të këtij kartoni gjatë vitit 2020. “Mirë ardhshi bashkatdhetarë! Kemi arritur marrëveshjen për Kartonin e Gjelbër! Qeveria e Kosovës ka marrë përsipër mbulimin e plotë të primit të sigurimit kufitar për palët që janë subjekt i policës kufitare dhe vijnë në Kosovë gjatë vitit 2020”, tha ai.