Atë që e ka bërë Vjosa Osmani sot nuk e ka bërë asnjë politikan deri më sot!


Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani është bërë pjesë e fushatës online, ku i kërkohet kompanisë “A pple” që të vendos emrin e Kosovës në aplikacionin “Ap ple Maps” dhe të caktohen qartë kufijtë me Serbinë.

“E nderuar Apple, më 21 pri ll, ju lëshuat një de klaratë zyrtare për të inf ormuar se shumë nga shërbimet tuaja më të dashura tashmë do të jenë të qasshme në 20 shtete më tepër, përfshirë Kosovën. Në mars, ju e bëtë Dua Lipën, super-yllin nga Kosova, imazh të listës A të popit në Ap ple Music”, ka shkruar Osmani në Twi tter. Ajo tutje ka thënë se aplikacionet e A pple janë zhvilluar në Kosovë, prandaj qartazi Kosova është pjesë e botës së Ap ple.