Asnjë ditë punë në jetën e tij, por do të çmendeni kur ti shihni pamjet nga bilanci bankar i Endritit


Presidenti i vendit, Hashim Thaçit tash e disa muaj ka nisur jetën në shtëpinë e tij të re në periferi të Prishtinës.Këtë shtëpi luksoze, Presidenti Hashim Thaçi në deklarimin e pasurisë tek Agjencia Ku ndër Korr upsionit e ka vlerësuar 350 mijë euro. Shtëpia 350 mijë eurosh ka 450 metra katror dhe është në pronësi të përbashkët, mes tij dhe bashkëshortes së tij. / Ju ftojmë që për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!