Artina Qazimi, studentja 23-vjeçare që u bë deputetja më e re në Maqedoni


Artina Qazimi është studente 23 vjeçare dhe njëkohësisht është deputetja më e re në përbërjen e re të Kuvendit në Maqedoninë e Veriut, shkruan Fakte. Qazimi thotë se gjatë mandatit të saj do të angazhohet për jetë më të mirë për të rinjtë në vend.

Artina Qazimi është studente 23 vjeçare dhe njëkohësisht është deputetja më e re në përbërjen e re të Kuvendit në Maqedoninë e Veriut, shkruan Fakte. Qazimi thotë se gjatë mandatit të saj do të angazhohet për jetë më të mirë për të rinjtë në vend.