Arta Nitaj: ‘Xhamijen e Prishtinës duhet me ndërtu Arabët, e jo Turqit


Arta Nitaj: ‘Xhamijen e Prishtinës duhet me ndërtu Arabët, e jo Turqit’Modelja e njohur shqiptare, Arta Nitaj ka bere thirrje qe xhamija ne qender te Prishtines te ndertohet pa asnje problem.Nitaj tha se arabet i kemi aleat dhe duhet te i respektojme si popull, per shkak se edhe ne kohe te veshtira na kane ndihmuar pa u kursyer aspak.

Arta Nitaj: ‘Xhamijen e Prishtinës duhet me ndërtu Arabët, e jo Turqit’Modelja e njohur shqiptare, Arta Nitaj ka bere thirrje qe xhamija ne qender te Prishtines te ndertohet pa asnje problem.Nitaj tha se arabet i kemi aleat dhe duhet te i respektojme si popull, per shkak se edhe ne kohe te veshtira na kane ndihmuar pa u kursyer aspak.