Arta Nitaj dhe Adnan Jonuzaj i japoin fund beqarisë, ja pamjet nga dasma e tyre ‘Modeste


Një romancë e re duket të ketë lindur në shoubizin shqiptar. Fjala është për aktoren bukuroshe Arta Nitaj që duket të jetë në lidhje me një futbollist të njohur shqiptar, Adnan Januzajn. Dyshimet kanë nisur tash e një kohë nga marrëdhënia e reflektuar në Instagram ku dyshja ndiqen me njëri-tjetrit por janë vulosur sot. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Një romancë e re duket të ketë lindur në shoubizin shqiptar. Fjala është për aktoren bukuroshe Arta Nitaj që duket të jetë në lidhje me një futbollist të njohur shqiptar, Adnan Januzajn. Dyshimet kanë nisur tash e një kohë nga marrëdhënia e reflektuar në Instagram ku dyshja ndiqen me njëri-tjetrit por janë vulosur sot. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive