Arrestohet Naser Qeli, policia ndan lajmin e hidhur për denimin e tij me kaq vite?


Është arretuar Naser Qeli, bashkëshorti i këngëtares së njohur, Aida Doҫit. Pas kër cënimeve ndaj gazetarëve në redaksinë e Express, është arrestuar Naseri Gashi, i njohur si Naser Qeli. Këtë e ka konfirmuar burime brenda policisë së Kosovës, duke treguar se i arrestuari është dërguar në mbajtje. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Është arretuar Naser Qeli, bashkëshorti i këngëtares së njohur, Aida Doҫit. Pas kër cënimeve ndaj gazetarëve në redaksinë e Express, është arrestuar Naseri Gashi, i njohur si Naser Qeli. Këtë e ka konfirmuar burime brenda policisë së Kosovës, duke treguar se i arrestuari është dërguar në mbajtje. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive