Arbana Xharra thotë se i duhen vetëm 72 orë për të bërë spastrim fetar në Kosovë


Këshilltarja e Kryetarit të Kuvendit dhe gazetarja e mirënjohur me emrin Arbana Xharra ka bërë një cicërimë në llogarinë e saj në Twitter, shkruan Periskopi.Ajo me anë të një pyetjeje shkruan se do t’i duheshin veç 72 orë që ta pastronte Kosovën nga radikalët fetarë.Ky qëndrim i gazetares është mjaft problematik duke qenë se shteti ka disa vite që ka ndërmarrë programe të deradikalizimit. / 5 sеkondа pаsi ta kеni hаpur marketingun shfaqen me pаmjеt

Këshilltarja e Kryetarit të Kuvendit dhe gazetarja e mirënjohur me emrin Arbana Xharra ka bërë një cicërimë në llogarinë e saj në Twitter, shkruan Periskopi.Ajo me anë të një pyetjeje shkruan se do t’i duheshin veç 72 orë që ta pastronte Kosovën nga radikalët fetarë.Ky qëndrim i gazetares është mjaft problematik duke qenë se shteti ka disa vite që ka ndërmarrë programe të deradikalizimit. / 5 sеkondа pаsi ta kеni hаpur marketingun shfaqen me pаmjеt