Arbana Xharra thotë se ‘flliqësira’ e shqiptarisë janë hoxhallarët


Islamofobja Arbana Xharra nuk lë ditë pa su lmuar dhe sharë islamin dhe muslimanët. Këtë herë ajo ka su lmuar dhe quajtur hoxhallarër shqiptarë duke i quajtur ata qel bësira. Me íroni ajo ka shpërndarë postimin e hoxhës Omer Bajrami duke thënë se kjo është një “perlë”.
Më tej ajo shkruan se disa përfaqësues të këtyre qelb ësirave keni për t’i pasur në parlamentin e Kosovës.

Islamofobja Arbana Xharra nuk lë ditë pa su lmuar dhe sharë islamin dhe muslimanët. Këtë herë ajo ka su lmuar dhe quajtur hoxhallarër shqiptarë duke i quajtur ata qel bësira. Me íroni ajo ka shpërndarë postimin e hoxhës Omer Bajrami duke thënë se kjo është një “perlë”.
Më tej ajo shkruan se disa përfaqësues të këtyre qelb ësirave keni për t’i pasur në parlamentin e Kosovës.