Arbana Xharra: S’ka Evropë me “babën” Erdogan – jo, sot e 700 vjet!


Arbana Xharra: S’ka Evropë me “babën” Erdogan – jo, sot e 700 vjet!Arbana Xharra një nga gazetarët më anti islam në Kosovë edhe njëherë ka reaguar për ndërtimin e Xhamisë në PrishtinëXharra, e cila tradicionalisht ka urr yer dhe urr en fenë islame, kësaj radhe ka goditur mbeshtetësit e Presidentit turk Rexhep Taip Erdogan, njofton KORREKT PRESSKy është statusi i saj.

S’ka Evrope me “baben” Erdogan – jo, sot e 700 vjet!Mua nuk me çudite mbështetja publike që liderët e Kosoves i japin ndërtimit të xhamisë së Erdoganit, ata i kanë dhënë Aeroportin, distribucionin e energjisë, e kanë leju me ardhë me aeroplan privat me i kidnapu qytetarët turq…. Ne fund te fundit politikanet e Kosovës më shumë kanë të përbashkët me Erdoganin se me Macron e Merkel. Evropa e sheh Erdoganin kercenim per kulturen dhe identitetin perendimor, Kosova ka vendos me u rreshtu me Erdoganin – e gezofshi xhamine!