Arbana Xharra përp*laset me imamin Mustafa Bajrami: ”Ti je rrenc”, “Keni vje*dhë në Kurban Bajrama”


Gazetarja Arbana Xharra është perp*lasur me teologun Mustafa Bajrami në emisionin Pressing të T7 duke kaluar në ak*uza të rën*da.Teologu Mustafa Bajrami i quajti të neveritshme dhe të bajatshme deklaratatë e Arbana Xharrës ku*ndër Erdoganit.Më pas ka reaguar gazetarja Xharra duke e quajtur të tur*pshme deklaratën e teologut Bajrami.

“O zotni pije pak uj dhe fol si njeri i civilizum dhe nuk ta banë një grua me t’i qitë rr*enat ty nuk ta ban në nanë e thmive me t’i qitë rre*nat” replikoi Xharra kun*dër teologut Bajrami ajo vazhdoi duke aku*zu imamin se hoxhallarët kanë vje*dhur edhe në Kurbana.“O zotni pije pak uj dhe fol si njeri i civilizum dhe nuk ta banë një grua me t’i qitë rr*enat ty nuk ta ban në nanë e thmive me t’i qitë rre*nat” replikoi Xharra kun*dër teologut Bajrami ajo vazhdoi duke aku*zu imamin se hoxhallarët kanë vje*dhur edhe në Kurbana.