Arbana Xharra: o Popull i Kosovës qysh po e lejoni Erdoganin me jau shpërla trurin fëmijëve tanë!


Arbana Xharra: o Popull i Kosovës qysh po e lejoni Erdoganin me jau shpërla trurin fëmijëve tanë!Mësimet e fesë Islame nga fëmijët në Kosovë është parë si fenomen shqet ësues nga Arbana Xharra, íslamofobja që nuk ka lënë rast pa komentuar kundër fesë islame dhe presidentit Erdogan. Me anë të një statusi në facebook, duke vendosur për të krahasuar dy foto të ndryshme Xharra sul mon sa herë që shkruan.

Në foton e parë janë disa fëmijë të cilët pozojnë më përshëndetje patriotike në mbështetje të for cave turke në operacíonin “Burimi i Paqes” gjest ky që është bërë nga shumë dashamirës dhe mbështetës të këtij operacíoni se ata janë në krah të usht arëve. Në foton e dytë isl amofobja Xharra vedos klubin e volejbollit të femrave të Klinës, KFV Dukagjini, duke ju drejtuar lexuesve të saj më pyetjen: Tani, zgjidhni ndërmjet këtyre dy modeleve aktive në Kosovë, duke e etiketuar foton e parë si modeli Erdogan dhe të dytën perëndimor.

Duhet theksuar fakti që Arbana Xharrës nuk i intereson gje ndja aktuale e fëmijëve në kosovë, për të cilët shteti Turk ka investuar shumë në arsim dhe shëndetësi, por su lmon Erdoganin vetëm për të tër hequr vëmendjen e opinionit publik, pasi siç e kemi thënë edhe më herët ajo nuk ka se çfarë tju thotë tjetër shqiptarëve.

Statusi në facebook i Arbana Xharra“Keto dy foto jane bere brenda dy ditesh ne Kosove. E para, shembull se si shper lahet truri i femijeve me Islamin Politik.E dyta çikat e klubi te volejbollit te Klines, KVF. Dukagjini, me ta bo zemren mal.Tash zgjedhni mes ketyre dy modeleve akt ive ne Kosove: me Erdoganin ose me Perendimin!”