Arbana Xharra: “Nëse e ndërtohet Xhamia e Madhe, unë e shky pasaportën e Kosovës”


Arbana Xharra: “Nëse e ndërtohet Xhamia e Madhe, unë e shky pasaportën e Kosovës”Arbana Xhara ka paralajmruar se në rastë se ndertohet xhamia e madhe në Prishtinë, ajo do e shky pasaporten e Kosoves dhe do të largohet përgjithmonë nga ky vend, madje ajo kishte disa arsye‘E keni bo Kosoven si Arabi mu kon, nëse e ndertomni xhamin unë largohem nga ky vend.’

Arbana Xharra: “Nëse e ndërtohet Xhamia e Madhe, unë e shky pasaportën e Kosovës”Arbana Xhara ka paralajmruar se në rastë se ndertohet xhamia e madhe në Prishtinë, ajo do e shky pasaporten e Kosoves dhe do të largohet përgjithmonë nga ky vend, madje ajo kishte disa arsye‘E keni bo Kosoven si Arabi mu kon, nëse e ndertomni xhamin unë largohem nga ky vend.’