Arbana Xharra: Kur’ani nuk thot se grat duhet me u mbulu, krejt rrena janë çka folin hoxhallart?


Thonë se në Kuran nuk shkruan se myslimanja duhet të mbulohet. Ku shkruan atëherë?Tek ndonjë udhëzim i ndonjë dijetari islam të shekullit 11, 12, 13?E ka vizatuar ai bash kështu siç mbulohen tash? Se për niqabin e morëm vesh se është trashëgimi që e ka lënë Sulltan Abdylhamiti. / Juftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!