Arbana Xharra: ‘Ju thash o pishpirika të vegjël se xhamia KURR ska për tu bo, mundeni veq me fol në Facebook’?


Arbana Xhara ka paralajmruar se në rastë se ndertohet xhamia e madhe në Prishtinë, ajo do e shky pasaporten e Kosoves dhe do të largohet përgjithmonë nga ky vend, madje ajo kishte disa arsye‘E keni bo Kosoven si Arabi mu kon, nëse e ndertomni xhamin unë largohem nga ky vend.’ / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Arbana Xhara ka paralajmruar se në rastë se ndertohet xhamia e madhe në Prishtinë, ajo do e shky pasaporten e Kosoves dhe do të largohet përgjithmonë nga ky vend, madje ajo kishte disa arsye‘E keni bo Kosoven si Arabi mu kon, nëse e ndertomni xhamin unë largohem nga ky vend.’ / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!