Anita publikon pamje të nxehta romantike ” Ramushi nuk m’le me prek n’tokë se me…!”


Anita publikon pamje të nxehta romantike ” Ramushi nuk m’le me prek n’tokë se me…!”Ish- kryeministri i vendit jo rrallë herë ka treguar se është romantik. Keshtu sefundmi nga pushimet ishte pikerishte Anita Haradinaj, e cila postoi disa pamje romantiek te nxehta ku shihet ne krahet e Ramushit me mbishkrimin se “Dashuria e Ramushit nuk m’le me prek n’toke”.. per te pare pamjet sht1pe rek1amen me p0shte dhe ju dalin

Anita publikon pamje të nxehta romantike ” Ramushi nuk m’le me prek n’tokë se me…!”Ish- kryeministri i vendit jo rrallë herë ka treguar se është romantik. Keshtu sefundmi nga pushimet ishte pikerishte Anita Haradinaj, e cila postoi disa pamje romantiek te nxehta ku shihet ne krahet e Ramushit me mbishkrimin se “Dashuria e Ramushit nuk m’le me prek n’toke”.. per te pare pamjet sht1pe rek1amen me p0shte dhe ju dalin