Andres Iniesta: Një her kam vizituar Kosovën dhe më ka ngelur në mendje rrushi i Kosovës, është shumë i ëmbël


Ish mesfushori i Barcelonës, Andres Iniesta, ka qenë për vizitë në Rahovec. Mësohet se Iniesta ishte për të ndjekur Final 8 të Kupës së Kosovës në Basketboll, ndërsa nuk ka lënë edhe pa vizituar vreshtat e Rahovecit.“Kam vizituar disa herë Rahovecin tashmë jam bindur se është rrushi më i mirë në botë. Bërnjaka është një minierë e vërtetë ari në kuptimin që këtu ka rrush të mahnitshëm”, tha Iniesta