Ambasadori Kosovar fyen rëndë profetin Muhamedin a.s duke e paraqitur si pedofil dhe budall


Ambasadori i Kosovës në Francë, Qëndrim Gashi duhet të shkarkohet menjëherë nga detyra pasi që i njëjti në emër të solidarizimit, në profilin e tij në twitter ka postuar karikaturat e Profetit Muhamedit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të!). Ky veprim i tij shpërfaqë injorancën e një njeriu të paformuar, sikurse shumë cinikë tjerë që gjenden në mesin tonë, por që nuk e kanë guximin e atij islamofobi.

Qeveria e Kosovës por edhe Presidenti, duhet të reflektojnë urgjentisht që mos të lejojnë një bastard sikurse ai ta prezantojë shtetin, i cili mes tjerash, siç e tha edhe Presidenti Tramp, është musliman. Hap videon për pak sekonda dhe shih Pamjet Ekskluzive