Ali Ahmeti: Më ka ftuar Gjykata Speciale, do të shkojë


Ali Ahmeti: Më ka ftuar Gjykata Speciale, do të shkojëKryetari i Bashkimi Demokratik për Integrim Ali Ahmeti, ka bërë të ditur se është ftuar nga Gjykata Speciale.Ahmeti konfirmoi se do t’i përgjigjet kësaj ftese.“Po, është e vërtetë. Më ka ftuar Specialja dhe do të shkoj”.

Siç bën të ditur TV 21 në Maqedoninë e Veriut, ai është ftuar në cilësinë e dëshmitarit.Paraprakisht Gjykata Speciale intervistoi presidentin e Kosovës, Hashim Thaçin në lidhje me lu ftën e Kosovës me Serbinë.Nuk dihet nëse edhe ftesa e Ahmetit ka të bëj me intervistimin ose jo të Thaçit.