Alï Ahmetï Dïalogu me Serbine nuk eshte ne duar te Sigurta, Kurti jo adekuat per te udhehequr


Udheheqsi i Shqiptareve ne Maqedonine Veriore zoti Ahmeti kesaj radhe ka goditur ne polïtïkat e Kosoves thote se ceshtja e Dïaglogut nuk eshte ne duar te sigurta pershkake asaj se Kurti nuk ka kapacitet te merret me nje gje aq te madhe dhe nuk do te mund t’i beje balle presïonït Serb sepse eshte i pa pervoje, ndonse te verteten qe duhen te merren me kete ceshtjen jane ne Bvrg. Hïstoria po perseritet prap ndikïmï Serb po perseritet kur duhet dikush qe ti tregoj vendin Serbïse me ndïhme te Europes ata i neutralizojne,kjo eshte nje gje shume negatïve per Kosoven dhe Shqïptaret/ HVP FOTEN 5 SVEKONDA DHE SHFVQEN PVMJET EKSKLVZlVE