Ali Ahmeti: ‘Albin Kurti është produket serb, nuk i duhet Kosovës.’ – (VIDEO)


Në intervisten e dhënë për televizionin shqiptar ‘ORA’, Ali Ahemti ka krittikuar liderin e Vetëvendosjes, Albin Kurtin. Ahmeti tha se Albini është produket serb dhe nuk i duhet Kosoves.

‘Kurti është produket serb që punon dhe vepron në Kosovë për interesa të Serbis, dmth Albini merrë porosi nga Vuciq për popullin e Kosovës.’ happeni hapspiren e më p00shtme ndiqniii pamjeet