Albulena Haxhiu Me Veprim Te ”Prere” Do Te Konfiskohet Gjithe Pasuria E Zyrtareve Nga Gjykata


Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka folur para deputetëve për ligjin për kon.fiskimin e pasurisë së pajus.tifikueshme.Ajo ka thënë se pasuria nuk do të konfiskohet nga një Agjencion, por nga gjy.kata.“Agjencioni nuk e konfiskon pasurinë e një zyrtari, por e konfiskon gjykata, nuk është e dre.jtë me japë informacione të gabuara”, tha ajo para ligj.vënësëve.Ministrja Haxhiu më tej tha se do të jetë edhe e drejta e ankesës, kundër ven.dimit të gjykatës.Ajo tha ka ardhë koha e fundit që secili zyrtarë të japë llogari për pasurinë e pa.justifikueshme në kurriz të qy.tetarëve. HVP FOTEN 5 SVEKONDA DHE SHFVQEN PVMJET EKSKLVZlVE