Albulena Haxhiu i jep një goditje të fortë Qeverisë Hoti, ka edhe një thirrje urgjente! ose


Ish ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë një koment pasi Kosova renditet e para për raste të vdekjeve nga COVID-19 për 1 milion banorëSipas Haxhiut, në kohën e Qeverisë Kurti, Kosova ishte shembull në menaxhim të pandemisë, ndërsa, tani sipas saj, po ndodhë e kundërta.Tutje, ish-deputetja e VV-së akuzon qeverinë aktuale se është jolegjitime që po e rrezikon shëndetin dhe jetën e qytetarëve, gjersa edhe bënë thirrje duhet ta largojmë sa më parë.

Ish ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë një koment pasi Kosova renditet e para për raste të vdekjeve nga COVID-19 për 1 milion banorëSipas Haxhiut, në kohën e Qeverisë Kurti, Kosova ishte shembull në menaxhim të pandemisë, ndërsa, tani sipas saj, po ndodhë e kundërta.Tutje, ish-deputetja e VV-së akuzon qeverinë aktuale se është jolegjitime që po e rrezikon shëndetin dhe jetën e qytetarëve, gjersa edhe bënë thirrje duhet ta largojmë sa më parë.