Albin Kurti tregon pesë shtyllat e qeverisjes së mirë


Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti së fundi është duke u deklaruar për ‘Qeverisje Alternative’ e që sipas tij është tejet e nevojshme për vendin.Kurti përmes një publikimi në Facebook ka bërë të ditura pesë shtyllat e qeverisjes së ‘mirë’, që sipas tij vinë me ‘Qeverisje Alternative’.

-Ekonomi dhe Financa-Drejtësi dhe Siguri-Shëndetësi, Mirëqenie Sociale dhe Sport-Arsim,Kulturë dhe Rini-Politikë e Jashtme, Integrime Evropiane dhe DiasporëKurti mbrëmë deklaroi se Kosova është në fazën më të vështirë që nga paslufta dhe se është shndërruar në Bergamo Ballkanike.Ndër të tjerash ai komentoi qeverisjen e tanishme, duke proklamuar mundësinë e një qeverisje të re.