Albin Kurti “shembull“ i Shqiptarisë, Ja çfarë urimi i qon Isa Mustafës pas gjendjes së tij!


Ja çfarë urimi i qon Isa Mustafës pas gjendjes së tij.Kryetari i Lëvizjes Vetevendosje, Albin Kurti, i ka dëshiruar shërim të shpejtë kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafës, nga virusi Covid-19.

Ai gjithashtu iu ka shprehur ngushëllime të gjithë familjarëve të të vde kurve nga virusi Corona.“Me këtë rast, u shpreh ngushëllime të gjithë familjarëve të të vde kurve nga virusi Corona dhe ju dëshiroj shërim të shpejtë e të plotë secilit qytetar të sëmurë, deputetëve të infektuar si dhe kryetarit të LDK-së, Mustafa”